Múlt héten egy egészen különleges eseményen vehettek részt a kutyások Londonban, ugyanis megnyílt az első kortárs művészeti kiállítás – kutyáknak.

Dominic-Wilcox-art-for-dogs-exhibition6

A kiállítás csak pár napig tartott és olyan interaktív installációkkal szórakoztatta a négylábú kedvenceket, mint például egy leengedett ablakú kétdimenziós autó amibe egy ventillátor régi cipők szagát legyezi vagy az óriás kutyatál, amibe több mint ezer labdát helyeztek el.

Dominic-Wilcox-art-for-dogs-exhibition9

A kiállított képeket alkotó művészek természetesen odafigyeltek az olyan tényezőkre is, hogy mely színeket látják legjobban a kutyák és milyen magasságban élvezhető egy alkotás a négylábúak számára. Dominic Wilcox, a kiállítás tervezője állatorvosokkal is konzultált, hogy hasznos és biztonságos programot tudjon létrehozni a kedvenceknek.

Dominic-Wilcox-art-for-dogs-exhibition2

Az esemény a #PlayMore kampány részeként jött létre, ami arra ösztönzi a gazdikat, hogy foglalkozzanak többet az állataikkal. A szervező More Th>n korábban már megosztott egy videót amiben arra buzdítja az állattartókat, hogy a telefonjuk nyomkodása helyett inkább a házi kedvenceikkel játszanak:

Itt megnézhetitek a kiállításról készült videót:

Ti elvinnétek a kedvenceiteket egy ilyen kiállításra? 🙂

Forrás: It’s Nice That

Reklámok